Battleship Igår...

Halt yrvaken vaknar man av solen som kikar fram genom persienerna skönt!!! Att sol kan göra såå mkt!!
Gårdagen vart lite intensiv men på ett bra sätt....Hundarna, Jennys vovvar sen gymmet!!! Äntliiigen!!! Körde ben och rumpa igår nästan helt tomt där så skönt!!!!! Halkat efter lite men äntligen kom man dit....Känns idag i kroppen Looovley!!!!

Sen vart det ett nytt försök Bio! Denna gång inget strömavbrott !! Men lite störande att ersättningsbiljetterna endast kan tas ut i kassan, men kom tidigt så det löste sig....kika lite affärer och sen såg vi Battleship.
Massa bra film faktiskt, lite små saker man kunde störa sig på men i helhet så helt klart värd att se!!!! Bra effekter, Och gillas med mumsbitar på bioduken ;)!! Spec Alexander såklart !!


"Peter Berg producerar och regisserar Battleship, ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. Battleship är baserad på Hasbros klassiska spel."
http://www.sf.se/filmer/Battleship/
***

Nu blir det klunka kaffe, vakna till liv, ut och ta en långis innan jobbet kallar, skulle vart dag men vart ändrat till kväll.....Sen dag imorgon, men börjar senare....Ibland blir det så.....
Ha en mysig dag!!!!!

Kommentarer

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback