GCB! Från skaparna av Sex And The City

Love Love Loooove!!!
Äntligen en rolig serie började få liiite panik när DH skall gå i graven.
Men denna är ju klockren!!!!!!
Jag är serietok delux!!!
Fuskat och kikat alla avsnitt som kommit ut hittills och vill ha mer NU haha!!!!!

http://kanal5.se/web/guest/gcb/-/artikel/av/b7xA/1097/5029510/1.0
*****************
"Iförda rosa cowboyhattar, skyhöga Louboutin-pumps och med blingade mobiltelefoner i högsta hugg kommer en ny samling alfahonor att göra entré i Kanal 5:s vårtablå.  Dramakomedin GCB har blivit en av säsongens mest efterlängtade och omtalade tv-premiärer i USA. Dels eftersom den väntas bli Desperate Housewives nya efterföljare, dels eftersom den bygger på boken Good Christain Bitches (Kim Gatlin) vars titel har fått religiösa grupper att dra efter andan i bibelbältet.

Serien tar oss med till den välbeställda villaförorten Hillside Park i Dallas där vi möter en samling ”southern belles” som lever efter devisen mycket är mer. Här mäts lycka och status i skönhet, rikedom, den perfekta familjen och en god kristen livsstil.  Bibliska citat används flitigt som förevändning för mer eller mindre egoistiska ändamål. Glassiga sportbilar bryter mot trafikregler dock med bibelverser stripade på bakluckan. En iögonfallande djup urringning håller det diamantbeklädda korset bättre på plats. Och veckans söndagsgudstjänst blir den naturliga mötesplats där man kan stämma av det senaste skvallret.

Här möter vi Amanda Vaughn som tvingas flytta hem till sin mamma Gigi efter att hennes man omkommit i en bilolycka tillsammans med sin älskarinna. Gigi, som är en mycket förmögen societetskvinna i Hillside Park, välkomnar dem med öppna armar och har bara ett krav om de ska bo hos henne – de måste gå till kyrkan varje söndag. Det här kan tyckas vara ett enkelt krav att möta, men Amanda var tidigare skolans elakaste tjej och hon har ingen större lust att träffa sina före detta mobboffer. Dessa har heller inte glömt hur Amanda förpestade deras liv och det står snart klart att några av de mest långsinta fiender du kan ha är - Good Christian Bitches."

**********************


http://www.imdb.com/title/tt1727387/


Kommentarer

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback