Årets Got To Have!!!!!

Forevers Aloe Heat Lotion ÄNTLIGEN hittat något som faktiskt hjälper för nacken och övrig värk! Testat det mesta samt kan säga att era hundar uppskattar det med. Min äldsta tik njöt så fint av värmande massage.
 
"Aloe Vera Gel är grunden i Aloe Heat Lotion. Tack vare att den innehåller mentol och eucalyptusolja känns den skönt
avslappnande. Eftersom den även innehåller flera välgörande oljor som t ex aprikoskärneolja och sesamolja får den också en mjukgörande verkan. Tillsammans med Aloe Propolis Creme blir den en skön fotkräm som mjukar upp förhårdnader. Den är också välgörande för kalla och trötta fötter."
 
http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/aloe-heat-lotion
 
Sedan även denna energikick den fungerar kanooon för en extra boost 
 
"Du som vill leva ett aktivt liv vet vad som behövs för att må bra – näringsrik mat, vila, sömn, social gemenskap och fysisk aktivitet. Att äta varierat lägger också grunden till en god hälsa, med en kost som innehåller en bra blandning av protein, kolhydrater och nyttigt fett. 

Till en aktiv livsstil hör också motion. Vår kropp är gjord för fysisk aktivitet och den belönar oss med att ge oss mer ork och energi när vi rör på oss. Att låta kroppen få vila mellan träningspassen är viktigt. Aktiva människor, oavsett nivå på träning, behöver extra näring som kompenserar för den dagliga belastningen på kroppen. Ett tillskott av näringsämnen medverkar till att bevara ett normalt fungerande immunförsvar efter att du tränat.

ARGI+ är ett kosttillskott som innehåller aminosyran L-arginin. Den har många viktiga funktioner, bland annat omvandlar kroppen den till kväveoxid (NO). Dessutom innehåller ARGI+ nyttiga växtämnen från en rad frukter och bär, som blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple. Ett vitaminkomplex ger dig den dagliga dosen av de viktiga vitaminerna C, D, B6, B12 och folat (folsyra)."
http://www.foreverliving.se/shop/halsa/forever-argi

Kommentarer

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback