Tränad check Dödad i munnen check


KUL att man får hela käften bedövad. Med 4 monstersprutor MEN inte fan fungerade det!!! AJ AJ AJ tårarna sprutade med....Fy faaan rent utsagt!!!! Hon fick avbryta mindre skoj!!!!! Hoppas det släpper av annars får det skrivas ut nått mot detta innan nästa besök!

Sur, hade ont, frustrearad så gick jag till gymmet. Där körde jag axlar och skuldror, Fick ju massa knep av M här i helgen så testade dessa och det funkade kanon! TACK !!! Nu hitta jag även en ny sliten och trasig muskel, tjosan, men med rätt träning så....Även lite cykel som lite omväxling till crossen.....

Ute gått med tjejerna, sen vart hos Jennys vovvar....Blir att laga mat här lite senare, vart duktigt köpt potatis med att koka, får se vad jag trollar ihop för gottis med kött sen....

UNDERBART VÅRVÄDER är det iallfall!!!!


Lite Huskurer hittade jag på Wellnes Aftonbladet!! Kan alltid vara bra att ha!

1. Honung har alltid använts inom läkekonsten. Ät en lenande matsked när du har ont i halsen och smörj en klick över småsår och skråmor – honung har läkande egenskaper.

2. Te bryggt på torkade kumminfrön hjälper mot gaser i magen. Häll kokande vatten över fröna och låt dra i 20–30 min.

3. Bota fotvårtorna med lite glamour! Pensla på ofärgat nagellack på vårtan varje kväll och låt torka innan du drar på en strumpa. Inom några månader har vårtan försvunnit.

4. Rör ut ett par teskedar potatismjöl i kallt vatten och drick – det lindrar diarrén på ett kick. Du kan också pudra potatisstärkelse på kliande utslag.

5. Brygg starkt te och häll upp ett fotbad – garvsyran bryter ner illaluktande fotsvett. Upprepa varje dag i en vecka och använd luftiga skor och rena strumpor.

6. Börja dagen med havregrynsgröt för att sänka koleste­rolhalten i blodet.

7. Rethosta? Passa på att unna dig lite choklad! Theobrominet i chokladen lindrar hostan och ju högre kakaohalt desto bättre.

8. Häll en kopp ­kokande vatten över en tesked krossade kardemummafrön och låt dra övertäckt i en kvart. Sila bort fröna och drick en kopp mellan måltiderna mot matsmältningsproblem.

9. Torkade nypon (finns ofta i hälsokostaffärer) kan lindra ledvärk, strö en tesked över morgonfilen varje dag.

10. Tranbärsjuicen sänker pH-värdet i urinen och gör det svårare för bakterierna att få fäste. Drick för att lindra eller förebygga urinvägsinfektion.

11. En bit vitlök eller gul lök hjälper mot öroninflammation. En vitlöksklyfta inlindad i gasväv i örat eller en bomullstuss doppad i pressad lök dämpar smärtan. Även pepparrot kan ha samma effekt.

12. Nageltrånget lindras om du klipper ett hack mitt på nageln. Då försöker nageln växa ihop i stället för utåt och smärtan släpper.

13. Gurgla munnen med whisky eller doppa lite bomull i whiskyn och tryck mot den onda tanden för att lindra tandvärk.

14. Äppelcidervinäger kan vara räddningen i många lägen. Badda med outspädd vinäger på ilskna insektsbett för att linda klådan – och smörj in dig med detsamma i förebyggande syfte för att slippa mygg. Även solsveda, fotsvamp och lätta brännskador lindras av äppelcidervinägern.

15. Ingefära är rena dunderhonungen. Riv och brygg te på ingefära för att lindra förkylning, illamående och åksjuka.

16. Att massera in ricinolja i hårbotten, låta verka 30 min och sen tvätta ur (schamponera när håret är torrt, tillsätt sedan vatten och skölj) ska få håret att växa fortare och förbättra hårets kvalitet.

17. Kamomill är lugnande och kramplösande. Testa att brygga te mot sömnlöshet, huvudvärk eller orolig mage.

18. En omdebatterad klassiker mot mag­sjuka är att äta 10–15 hela vitpepparkorn i före­byggande syfte.

19. Gurkmeja lindrar inflammationer i både leder och muskler. Blanda en tesked i maten 2–3 gånger per dag i en månad.

20. Trasiga, skivade naglar blir som nya om du börjar massera dem med lika delar nypressad citronsaft och olivolja.

21. Bli kvitt mjäll genom att koka linfrön i vatten (en matsked per deciliter vatten). Sila bort fröna och använd avkoket som balsam. Linfrön i vatten hjälper också mot förstoppning, då dricker du det i stället.

22. Solsemestrar mitt i vintern kan drabba vår bleka hy hårt. Om du bränner dig lindrar yoghurt skönt.

23. Ömmande skavsår lindrar du med ägghinna. Knäck ett rått ägg, pilla loss hinnan på insidan av skalet och lägg den fuktiga sidan mot såret. Täck med ett plåster.

24. Kanel är inget botemedel mot diabetes, men kan sänka blodsockervärdena, underlätta kroppens sockeromsättning och minska insulinresistens. Men se upp – vissa sorter av kanel innehåller kumarin som i höga doser är giftigt för levern.

25. Fyll en kopp med kokande vatten och en matsked salviablad och låt dra i tio minuter. Sila av och skölj munnen för att bli av med ömma blåsor.

26. Vid halsont, rör ner en halv tesked salt i ett glas varmt vatten, gurgla och spotta ut. Saltet kan dra ut vatten ur inflammerad vävnad, lindra smärtan och dessutom minskar infektionen.

27. Blåbär är magens bästa vän. Färska är laxerande, kokta stoppar diarré.

28. Skär en rå potatis i skivor och lägg på pannan under en våt handduk för att lindra huvudvärk.

29. En halv tesked bikarbonat i ett glas vatten lindrar halsbrännan, men se upp – att använda den här huskuren för ofta kan ge magproblem.

30. Varm dryck innan sängdags lugnar och får dig att sova bättre. Blanda varmt vatten med honung, citron, timjan och/eller ingefära om du dessutom är förkyld så minskar hostan, slemmet och täpptheten.



*********



Kommentarer
Tanna

Och det bästa hjälpmedel mot allt är Aloe Vera såklart !!! Dricka för att smörja kroppen inifrån ut, bli av med slaggprodukter, få i sig vitaminer, smörja med aloe vera kräm mot rynkor, svedor och ja allt. Tom mot fästingar funkar det !! :))

2012-03-12 @ 21:41:05 URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Maria

Bra lista, jag äter massvis med ingefära nu när det är förkylningstider.

2012-03-15 @ 13:48:02 URL: http://www.ingefära.nu

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback