15 flirtsäkra tips som ger resultat

Jahopp???!!! Vad tror vi om detta då? Vad stämmer? Vad fungerar? :P

Andra tips??

"Saxat från http://www.aftonbladet.se/wendela/article14797022.ab"



Tänk: ”Alla vill ha mig”

Inget attraherar så mycket som ett gott självförtroende. Tycker du själv att du är rolig, snygg och smart kommer potentiella partners att falla som käglor. Tänk positivt och utgå från att alla är intresserade. Påminn dig själv om att du är ett kap hundra gånger om dagen om så krävs.

Investera i nytt

Utseendet räknas. I alla fall till en början. Om du känner dig fin kommer du att stråla och det blir lättare att få kontakt. Färgen röd har en bevisat god effekt hos det manliga könet, så om du är på jakt efter drömprinsen är det klokt att köpa en röd tröja eller ett rött läppstift.

Vem letar du efter?

Om du inte vet vad du vill ha så blir det oändligt mycket svårare att hitta det. Bestäm vilka egenskaper du söker efter i en potentiell drömpartner, så vet du garanterat när ser honom eller henne.

Gå ut och träffa folk

Om du sitter hemma och surar för att du aldrig träffar någon är dina chanser minimala. Stanna inte inne, utan gå på den där festen eller eventet där du inte känner någon. Vem vet, det är kanske just där ditt livs kärlek väntar. Vila franför tv:n kan du göra när du blir gammal.

Våga gå fram

Flirtande handlar om att ta kontakt – något som kräver övning. Om du är blyg – börja med att fråga en äldre dam på gatan var närmaste brevlåda ligger eller säga något trevligt till busschauffören. På så sätt blir du varm i kläderna innan det är dags att avancera till ditt span.

Fixa singelkalas

Bjud in alla singlar du känner och se till att de tar med sina singelvänner. På så sätt har ni alla något gemensamt eftersom ni umgås med samma personer, men har ändå kanske aldrig tidigare träffats.

Ögonkontakt är a och o!

Låt blicken vara lätt och lekfull. Det gäller att skapa och hålla kvar ögonkontakt. Låt däremot inte blicken bli för långdragen. Du ska flirta, inte stirra.

Le och var glad

Många singlar går med mungiporna nere i golvet, men sura miner är inte särskilt attraktivt. Lägg huvudet på sned och le när du får ögonkontakt med någon som verkar intressant.

Slösa med komplimanger

Alla blir glada över att få höra fina ord, så strö komplimanger omkring dig. Säg till exempel ”vilken snygg jacka du har” eller ”vilken fin frisyr, var har du klippt dig?” Det går rakt in i hjärtat och leder ofta till längre samtal.

Ställ frågor

När du tar kontakt med någon gäller det att visa intresse och ställa öppna frågor. Spela inte huvudrollen, utan lyssna på vad personen i fråga har att säga och välj bort frågor som kan besvaras med enbart ja eller nej.

Jobba på vi-känslan

Ringa in gemensamma intresseområdet för att skapa samstämmighet och kopiera personens rörelsemönster. Om den du flirtar med lägger benen i kors bör du själv göra det ett par minuter senare. Vi gillar likheter.

Fin i kanten

Var inte för provokativ i dina kroppsrörelser eller för uppriktig i språket, det kan stöta bort din flirt. Titta inte för mycket på någon annan kroppsdel än ansiktet.

Håll koll på kroppsspråket

Kroppsspråk är det tysta och mest kraftfulla språket som finns. Vi kommunicerar till 55 procent med kroppen och ytterligare 38 procent med rösten. Orden står för ynka 7 procent. Ha inte korslagda armar när ni pratar, det visar på bristande intresse. Rör personen lite försiktigt på neutrala ställen under konversationen, men kom ihåg att det vara en mycket lätt beröring. Se också till att ha ett fast handslag när du presenterar dig.

Satsa på otippat sällskap

Ibland kan det vara kul att gå fram till någon som inte alls är din typ. Vem vet, det kanske blir rätt just för att du har så låga förväntningar.

15. Du överlever ett nej

Det är aldrig kul att bli nobbad, men det är något som händer alla. Om du får ett nej – gå vidare till nästa. Personen i fråga kanske redan har en partner eller bara har haft en dålig dag. Glöm aldrig att du är ett kap!

****

 


Kommentarer

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback