Torsdag igen...

Jaha nu var det snart dax för helg och jobb igen, veckan bara försvann från mig, har inte fått mycket gjort alls, pg varit så slut efter jobbandet, tar sin tid att komma igång samt se hur mkt man kommer klara av. Men i helgen har man sällskap och skjuts iallfall Fre och Lör, det gör så mycket!!!! Idag personalmöte, så skall göra mig klar, gå ut med tjejerna njuta av solen som kikar fram.....

Sen pyssel hemma....Även sällskap hemma from imorgon, då nedräkningen är igång inför bebbar....Shit vad tiden har gått.....6 dagar kvar ca....

Ha en mysig dag ni där ute

Gifta sig på McDonald`s????

Kan nog säga högt NEJ fy sjutton, denna idè är nog den sämsta!
Vem SJUTTON vill gifta sig där???
Osmakligt och "skitit" i mitt tycke nej McDonald`s håll er till snabbmat istället.....
Länk till artikeln

Mera snööö

Jobbet gick bra igår, fick även åka bil äntliiigen!!!! Lite strul i början men sen fick man sällskap hela kvällen..Sen totl lycka färdig tidigare, ramla hem vid halv elva istället för halv tolv, behövde jag verkligen efter denna helvetes helg....Sov till tolv idag hihi skönt!!!!!

Varit ute i snöfallet och nysnön med tjejerna som skuttat runt, skönt som sjutton att vara lite ledig efter 4 kvällars kaos :)

Nu blir det en sväng till centrum sen måste jag hitta lite energi fixa lite hemma......

Läste detta på Aftonbladet "Nu är det männen som vill stadga sig"
Vad tycker ni om denna?? och VART finns dessa män??? Det är den stora frågan ;)


Brrrr kallt

Morgon eller något sånt, denna helgen har tagit knäcken på mig, och igår var jag gråtfärdig av kylan....Sista kvällen ikväll och har så mycket kläder och hoppas jag slipper frysa som de andra dagarna. och kaoset. Fy sjutton....Smärtisar äter man som godis igen, tjoho hoppas jag håller.....Lite klag!!!!

Idag strålar solen försökt njuta i skogen med tjejerna......Ska göra mig klar sen åka jobba.....Sen ledig tills Fredag det behövs verkligen....Imorgon hoppas jag att få träffa en gamal vän äntligen! Snacka och dricka lite vin vore kanon och hoppas!!!!!!

Mats har vart här sen i Lördags med tjejerna medans jag jobba, snacka om lyckan total komma hem till pizza och rastade hundar TACK du är guld värd!!!!!!

Ha en mysig alla hjärtans alla, jag skall försöka förgylla några människors kväll iallafall
Tiden springer iväg

Haft massa hela veckan när man varit ledig. Veckan bara gick, var på 40 Årsfest i Ons och åt massa gooood smörgås tåååta MUMS tack Thomas massa trevlig kväll.

Igår vaknade man till snökaos herregud vilken kaos dag. Bussar gick inte, tågen stod typ stilla och bara buss till jobbet. Stress och panik, efter många ANDAAAS panik så fick jag skjuts underbart, du räddade min dag. Dock kaos på jobbet, jag fick en gå slinga och det var mindre roligt dessutom själv...Men det löste sig. Dock ramlade jag i soffan när jag kom hem.,,,Nu dax åka till jobbet igen, bussarna går som de ska, som de säger iallfall.....

Ha en bra dag solen skiner

Tung morgon

Gick bra igår med, dock kändes det i kroppen samt trött i skallen sista passet....Fick skjuts och hämtade hem Azita, så ramla i soffan efter 23. Rörde mig inte ur fläcken typ, och somnade så fint på soffan, det behövdes efter helgen kan jag lova, sovit till efter 12...Idag blir det en sväng och få lite utbildning sen mer vila. 3 pass är vad som fungerar nu och bara lyssna på kroppen. Ledig tills Fredag nu, men massa att göra hela veckan....
Ska ta mig ut med tjejerna nu....Efter en halv kanna kaffe typ haha..

Solen strålar

Underbart skönt vakna till en strålande dag. Jobbet gick kanon igår, de mesta hade satt sig sedan Fredagen och fick även ta ett besök själv. Känns så underbart detta, och man gör något vettigt och ger..... Kroppen mår sådär mest överkroppen, men härdar ut. Ikväll kvar sen är man ledig tills Fredag kväll.....Sovit väldigt gott inatt har jag med ;)

Mycket planerat i veckan bra att man har en mobil med kalender haha....

Ska ta mig en promenad med Nova nu i det underbara vädret, Azita är kvar hos Jenny och Killarna tills ikväll. Slapp man hämta vid 23 och lämna vid 13.

Ha en underbar dag och ut och njut ni som har solen framme :)

Levande

Sååå skönt att gårdagen gick så bra, allt föll på plats, mycket att lära inom ett nytt yrke MEN inget snurrande eller frågetecken, samt detta känns ej som ett jobb snarare ge nått och göra nytta....
Kroppen ja den gör ont, tunga lyft mm men i hela överkroppen inte på bara vissa ställen...
Värktablett och vila. Timmarna bara flög iväg och hamnade med en jättegullig tjej som har koll på allt och duktig "lärare"

Hämtade tjejerna igårkväll sen somnade jag runt 1, vände vred endel men det var alla nya intryck och "smältande"

Har nu klunkat kaffe gjort mig klart för ännu en kväll av jobbande. Underbara vänner som ställer upp med hundarna runt om, bästa är ni!!!!!!!
Toksnöar ute nu se hur denna dag slutar, mer snö, regn eller storm :)
Ha en bra dag....Skönt!

Tog en långpromenad med tjejerna, sen iväg t centrum solade och handlade lite hem.
Dock rastlös som få och kommer ej till ro, så ska ta Azita på en till prommis och fortsätta rensa huvudet och kanske få komma till ro sen framför tv`n.....

Snart dax

Imorgon dax börja jobba, nervös men detta skall nog fungera jag är laddad. Dock haft grymt mycket värk sista dagarna pg av väderomslaget....Mindre roligt men som sagt det skall inte hindra mig. Nu går allt framåt och allt blir bra. Detta Året har startat för mig otroligt bra och så skall det fortsätta.
Löst med Azita i helgen med underbara Jenny lämna innan jobb, hämta efter jobb. Underbara vänner man har......
Självklart är det fler som fyller/fyllt År, missar alla firanden självklart måste de närmaste fylla nu när man väl kommer igång hihi men annars hade jag kommit och det vet ni med....

Idag blir det pyssel hemma sysselsätta mig....Samt få lite orning på kroppen skall nog gå och sola få lite värme....

Februari

Jahopp ny Månad igen då, På Fredag dax för jobb, nervigt...Närmar sig med stormsteg.....Passa på att slappa ladda upp och sooova nu. Ladda ladda.

Drömde inatt om en som bara försvann, ingen aning om varför, den personen valde vl att tro och känna nått annat kan jag tro, Jobbigt förlora någon nära men så är väl livet, hoppas den personen iallfall är lycklig och mår bra...Trotts saker runt om kan an faktiskt vara vänner, men men.....
Life goes on again....

Ska ta mig ut på en långpromenad nu och rensa huvudet.....Snön försvinner mer och er nu tyvärr, Kommer nog bli vinter igen kan jag tro.

Nova växer och växer om magen och sover sover och soover hihi..Gullungen....

Ha en mysig dag