Sista Februari


Ny Månad nya tag?!!!

Det kör vi på...Mota bort det dåliga, negativa och se framåt!

Glömma en viss och blicka framåtBli testpilot du med!


Smartson har mycket bra att testa ansök du med


Denna testomgång ansöker du ang 

Gevalia Millicano är ett snabbkaffe förädlat med fint malda hela bönor.


Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Tisdag uppe innan tuppen


Somnade sååå gott igårkväll lång internsiv dag. Powerwalk ala långpromenad hem till Jenny tog Fors vägen runt till henne. Sen ut med hennes vovvar och lämnade av lillan där. Släpade mig iväg till gymmet kan jag säga. Lagom trött! Men körde igenom ben och rumpa. Lagade mums god middag och hade en mysig kväll. Svårt hålla mig vaken dock. Så lite tv och Karatefylla sen tvärsomnade jag vid elva...Det behövdes!!!!

Nu kallar jobbet....Vakna helt vitt ute igen fan och nu känns det som att regnet är på väg. Efter en "morgon" promenad med Nova så är det dax åka till jobbet snart. Personalmöte efter det.

Träningsvärk har ja med men det är bara skönt!!!!!!

Ha en mysig dag alla...!!!!
B Människa : en kvällsaktiv uggla i en värld anpassad för morgonpigga lärkor.

Stämmer in väl för mig, men börjar som sagt bli ett dygnsbyte för mig senaste tiden jobbar mer dagar än kvällar nu !? Men fortfarande helt slut på morgonen och såååå satans svårt att komma upp...Alltid fungerat bättre eftermiddag, kväll och nätter.....Jobbat kvällar nätter för det mesta...

Från Aftonbladet

’’B KAN DU VARA SJÄLV!’’ Varför kallar forskarna morgontrötta för B-människor? Uttrycket kommer från samlingsnamnen för de dygnsrytmer som forskare observerat hos människor: A är en tidig rytm och B en senarelagd rytm. Ofta tenderar ”B” ha en negativ klang, men i detta fall syftar det bara på något som kommer efter något annat. B-människor är på inga sätt sämre än A-människor.Foto: THINKSTOCK

Vaknar du så här?

Skäms du över din morgontrötthet? Det ska du inte göra. Forskning visar att ­sjusovare är minst lika produktiva och alerta som morgonpigga – om de får följa sin naturliga dygnsrytm.

Nu finns också en organisation, B-samfundet, som kämpar för att anpassa samhället även för de kvällspigga.

Väckarklockan ringer in måndagmorgonen och en ny arbetsvecka snurrar i gång. Stiger du utan problem ur sängen eller är du redo att offra din högra arm för att få snooza bara tio minuter till?

Då är du en person som forskarna kallar B-människa: en kvällsaktiv uggla i en värld anpassad för morgonpigga lärkor.

Camilla Kring startade organisationen B-samfundet i Danmark år 2006.

– Vi arbetar för ett flexibelt samhälle, som stödjer olika dygnsrytmer och arbetstider.

Camilla Kring är ingenjör, författare och egenföretagare och fick idén till samfundet genom en doktorsavhandling om balansen mellan arbetsliv och familjeliv.

– Det finns många fördelar med att tillmötesgå våra biologiska skillnader. Bättre hälsa, bättre infrastruktur, bättre inlärningsförutsättningar, ökad produktivitet och högre livskvalitet.


B-samfundet grundar
sina principer i det som kallas kronobiologi. Forskarna inom området tror att våra dygnsrytmer är genetiskt betingade. Ungefär 10–15 procent av befolkningen är utpräglade A-människor: Morgonpigga, med en fast dygnsrytm på cirka 23 timmar. A-människan vaknar vid 06-tiden och har gott om energi under morgonen och förmiddagen, men på ­eftermiddagen sinar krafterna och kvällen kanske spenderas framför tv:n.

Ytterligare 15–25 procent är typiska B-människor. De har en längre, mer varierande dygnsrytm på cirka 25–27 timmar. B-människor tar längre tid på sig att piggna till, deras kroppstemperatur är nämligen lägre på morgonen. Men efter lunch kommer B-människan i gång, och hon kan hålla ångan uppe till sent på kvällen.

De flesta människor passar inte perfekt in i någon av dessa två extremer, utan hamnar någonstans mittemellan. Majoriteten lutar dock åt B-hållet. Så varför är samhället ändå så A-anpassat?

– Vi lever i en tid då de strukturer vi haft förut inte fungerar längre. I det gamla lantbruks- och industrisamhället förväntades man vara uppe med tuppen för att mjölka kor eller stämpla in på fabriken. Den allmänrådande moralen hyllade morgonpigga individer som föredöme och standard. Uttryck som ”morgonstund har guld i mund” myntades, och används än i dag.


B-människor bemöts
ofta av fördomar och påstås vara lata, oproduktiva och oambitiösa. Men faktum är att efter lika många vakna timmar har B-människan energi så det räcker flera timmar till, medan A-människan måste stupa i säng.

I ett samhälle som blir allt mindre tids- och platsbundet så är det inte längre lika viktigt när ett arbete utförs, så länge det ­utförs bra. Samhället behöver ­både A- och B-människor, men B-människors styrkor utnyttas inte till fullo.

Inte nog med att B-människors potential förblir outnyttjad, 8–17-samhället kan ge B-människor hälsoproblem.

– Det finns en nära koppling mellan dygnsrytm och välbefinnande. B-människor intar generellt mer uppiggande medel såsom kaffe, nikotin och socker för att orka igenom arbetsveckan. Andra negativa konsekvenser är användningen av sömnmedel och alkohol, samt en känsla av att inte passa in vilket kan orsaka stress och stressrelaterade sjukdomar.

B-samfundet har flera förslag för att förbättra tillvaron för de morgontrötta. Organisationen vill införa A-tid (8–17) och ­B-tid (10–19) på arbetsplatser, för att öka produktiviteten och livskvaliteten för de anställda och minska sjukfrånvaro och stress.


Även dagis
, skolor och gymnasium bör visa större hänsyn till individers olika behov, enligt samfundet.

– Mellan 12 och 20 års ålder är i stort sett alla B-människor. Dagis och förskolors öppettider bör vara mer flexibla, så de passar familjens olika dygnsrytmer. Inför ett öppningsintervall på 10–20 för var fjärde verksamhet, tycker B-samfundet.

Och arbetet har gett resultat. I Danmark finns numera B-certifierade arbetsplatser, och en jobbportal är på gång som ska göra det lättare för B-personer att hitta flexibla och förstående arbetsgivare. Liknande initiativ förväntas komma från samfundets svenska avdelning.

B-samfundet har i nuläget 8 000 medlemmar i 50 länder. Läs mer på www.b-samfundet.se.

Louise Stigell

Håller du på att somna vid frukosten eller är det din favorittid på dagen? Går du helst upp efter klockan 09.00?

Är du som mest produktiv på eftermiddagen och kvällen?

Går du helst till sängs efter midnatt?

Har du lätt för att hålla dig vaken på natten?

Får du för lite sömn under arbetsveckan som du försöker ta igen på helgen?

Ju fler av dessa påståenden som stämmer in på dig, desto troligare att du är en B-personlighet.


Ta din dygnsrytm på allvar. Försök inte att tvinga den till underkastelse med kaffe och sömnmedel.

Några timmars dagsljus utomhus på förmiddagen hjälper dig att somna i tid på kvällen.

Ta en kort tupplur på lunchrasten om du ­behöver.

Ge dig själv lite extra tid för att piggna till på ­morgonen, kasta dig inte ur sängen och stressa inte.


Ha inte dåligt samvete om du vill sova ut på morgonen. Du har lika stor rätt som andra att arbeta på de tider du trivs bäst med.

Har du valt rätt yrke? Några jobb som passar B-personer särskilt bra: journalistik, konstnärliga yrken, jobb inom hotell och restaurang, egenföretagande och frilansande, samt alla slags jobb där man i större grad kan styra över sina arbetstider. B-människor hanterar skiftarbete och jetlag bättre än A-människor.

Övertyga din chef om fördelarna med att låta dig maximera din effektivitet. Kan du förhandla dig till flextider? Kan du jobba hemifrån vissa dagar?


Måndag IGEN och snart Mars


Helgen har susat förbi. Igår var det full rulle. Härlig långis sen ett grymt bra pass på gymmet. Hem "vila" lite innan man fick besök och hade ljusparty! Trevlig mysig kväll med tjejerna vart det!!
Men inatt kunde ja fan inte sova, HATAR detta! Tankar snurrar, man slänger sig av och an. Måste blir förändring nu. Orka!!!!!
Sen vettesjutton med Sundsvall?! Nova är skendräktig och efter sina kullar är det inte vidare fint med det. Så jag velar och velar om man ens skall åka upp. Så typiskt! Jaja får klura klart idag på det mesta....

Nu blir det en långpromenad med Azita sen ner till Jenny lämna av henne. Jobbar dag imorgon så hon får sova över där samt rasta hennes vovvar. Sen blir det gymmet!!!! Bra få ut frustrationen iallfall lite av den där.....!!
Skulle dock behöva åka shoppa träningsbyxor då mina hänger och det ser för jävligt ut nu...Mina jeans går inte använda, tur ja hade 2 par gamla som man kan ha....Possitivt men inte för plånboken...
Söndag och solen skiner!!!


Igår vart det Bio igen!!! Trevligt och mys!!! Denna sväng vart det Mission: Impossible Ghost Protocol
Absolut värd att se !! Lite kaffe och babbel på det, sen vart det hem till tjejerna. Försökte ta en powerwalk men total jäkla isgata och första vintervurpan, snygg också! Ont i rumpan haha!!!!

Skulle gått upp 8 idag åkt kikar på hundkurs men vaknade halv tio, då ja skulle åkt...tyvärr hinner man ej då....
.Men ut på promenad sen GYMMET!!!!!
Sen får vi se om det blir ljusparty här ikväll eller ej verkar lite avdroppning på folk!? Jaja det märks sen :)
Ha en mysig dag i solen och njut!!!!http://www.sf.se/filmer/Mission-impossible-Ghost-Protocol/

Längtar


Efter vår och sommar....Samt åka utomlands igen!!!
Vet att mamma redan sagt September igen meeen ska iväg innan dess med...

Vackert och vill ha NUMorgonstund eller nått

Ny dag nya tag! Igen ! Kl ringde 5 fick några timmars vila sist ja kolla kl var den 1 men men fartfylld dag i antågande


Torsdag


Igår är en dag jag gärna tar bort....Så nya tag idag....Skönt med solsken ute men det blåser som sjutton och plask plask! Var nere hos Jenny och c/o rastade Demi och Falco på ängarna blött!!!!! Lämnade Azita för jobb kallar ikväll....

Imorgon blir det en stress fullspäckad Fredag. Jobba dag, sen in till Söder och läkaren, Träffa Mormor, sen hämta Azita sen iväg ha ljusparty hos Maria. Hoppas man får ihop tiden bara fram tills dess. Så man kan få ha en trevlig kväll med vin och sällskap!!
Lördag och Söndag har Micke hundkurs och jag skall dit någon av dagarna, Freja skall vara med och bra med lite träning för mig med och Azita får följa med!

Resten av helgen? Träna skall jag men sen vet jag inte riktigt....
Sysselsätter mig så man får tankar på annat. Svårt att inte sakna men tiden går ju och det skall väl bli lättare? Har ja hört....Man önskar bara saker vore annorlunda...Välkommen Prinsessan!!!

När man somnar tidigt missar man men säger Grattis till en liten Sessa Victoria och Daniel
http://www.aftonbladet.se/nyheter/babylyckan/article14418075.ab

Daniel är så skön!!!


Onsdag Morgon

Uppe sen 5 nu kallar jobbet, smått kallt och isgata delux ute...
Sov sådär inatt...saknar..
Ha en bra dag ni andra...Piggelin


SKÖNT när man är ok nu igen, febern borta har bara ont i käken.....Vart hos gyn, gick igenom utan anmärkning haha :P Sen rastat Rolle och tog en mysig promenad med tjejerna i det underbara vårvädret!! SOL underbara SOL!!!!!!

Städat lite smått hemma och tog en lååång skön dusch!!! Hämtade paket idag fr PartyLite och nya dofter....Gör så mycket för hemmet och så mysigt att tända upp allt på kvällen....

Ska ta en prommis om en stund och handla mat....Thai eller Kina Nam Nam!!!!! Vart sååå sugen på nått sånt hela dagen ju!!! Hungrig och så skönt att kunna njuta av maten igen.....!!!! Sen vet jag inte men lutar mot film eller serier i soffläge...Händer nog inte så mycket annat en Tisdag....

Imorgon dax jobba igen...Dagspass så upp vid 5 imorgon...Hoppas solen skiner då med...Sen är även resten av veckan fullspäckad med jobb och div andra saker :)
Karatefylla Avsnitt 1


Hahahahaha MÅSTE BAAAARA
Enjooooy!!!!!!!!!!!!!


Sovit ok...

Däckade totalt vid tolv igår, massa smärtisar i.....Karatefylla levererade haha men det var så där lagom jobbigt att skratta :P Efter det hann man se lite BB och dessa dårar i År vet inte ens vad man skall säga!!! Jissees !!!!! Dock Tack och Lov var så var detta en "bluff" http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article14404819.ab
Ut med tjejerna sen skall man iväg och plåga sig mer....Aj!!!!!
Töigt äckelväder ute...

Å idag skall man äta TEMLOOOOOR som Ture Svensson sa :)
Snart Snart!!!


Trevliga Måndags kvällarna är tillbaka CSI Ny sen KARATEFYLLA!!!!!!!!!! Äntliiigen!!!!!

Sen skall det nannas kudde!!!!!

Hoppas vakna utan värk imorgon!!!
Fan vad jag saknar gymmet....Får se när det blir av...
Fullspäckad vecka framöver ju...Massa mycket att göra...Ohh smärta!!!!

Fy ajajajaj och stooora sprutor!!! 2 togs från start, men det fungerade inte så AJ dog nästan när de började borra, så en till stans spruta ner i tanden dessutom. Jag är livrädd för sprutor och detta var inte trevligt!!!!! Kändes även sen trotts ansiktet var helt borta på halva sidan, örat tillåmed...

Det vart rotfyllning dagens läxa låt INTE sönderbiten tand vara i År OK??!!!!! Den var ej död men var tvungen att fyllas....Tillbaka om ca 2 veckor och fortsätta....Mår inge vidare nu heller.. Blir att stanna hemma från jobbet imorgon, feber..../:........Nu förstår ja vad tandvärk är!!!!!!!!

Får tacka mamma som ställer upp och fick mig till tandis...

Släpade mig ut med tjejerna och nu ska ja lägga mig på soffan igen....Bli ompysslad vore nått det! Jag är så ynklig!!!!!!!

Karatefylla ikväll det är iallfall nått att vara glad för!!!! kl 22 på 5an!!!!!!
Fyyy vilken vecka som väntas.......

Tandhelvetet gav mig frossa och feber igår. Huuua vad ja mådde. Slutade lite tidigare tack och lov....Spenderade kvällen i soffan halvt död. Sen fick Nova magbryt när ja precis somnat, så bara hitta kläderna vid sängen, släpa mig halvsnubblandes ner till porten och ut! Tack och lov slapp jag mer turer ut under natten, vet inte ens om ja vaknat med allt i kroppen för att få sova....

Ont idag med, ringde tandis så kl 13.10 är det dax, fy livrädd!!!!! Se vad som görs idag, känns att jobbandet dag imorgon är hotat, vi får se....
Sen skall man även till gyn denna vecka, byta stav AJ det kommer göra ont!!! 2 Gr nu....Men orkar inte byta till annat då detta är riktigt bekvämt med 3 År i taget....Sen skall jag även till läkaren och ta alla Årliga prover, dvs ännu mera "misshandel" av mig. Hoppas strumavärderna är fortsatt stabila *peppar peppar* Sen måste ja även till andra läkaren med medeciner och så snart. Allt på samma gång!!!! Fyyya!!! YNKEL!!!!!

Kollade BB igår och säger bara OMG detta År vet ja inte om de slagit sig totalt faktiskt!!!!!

Jaja Solen skiner iallfall......Lagom positiv jajamen!!!!!!!Tandvärken fr helvetet


I förrgår började det när ja jobbade, sen har det eskalerat fy faaaan vilken smärta!!!! Denna tand bet jag av på mitt gamla jobb över 6 år sen, den har hållt sig ok till och från. Men nu mår ja piss bultar i halva ansiktet, ilar och känns som skallen skall explodera också...Fy ajajajaj!!!!!!! Aldrig haft problem med mina tänder så får snällt ringa på Måndag, nej aktut vägrar jag!!!!! Smärtisar och baddade med vodka igår.....

Åkte med Jenny igår full snöstorm med hennes vovvar behövde få lite sällskap och skingra tankarna...Jobbig dag igår hoppas det inte blir samma idag, saknar och ibland behöver man få ut lite av allt som snurrar...

Uppe med tuppen iddag, jobbet kallar och det öser ner ute....Får se om man blir blötdjur eller eskimå idag...Blask slask blä!!!!!!

Hoppas ni andra får en kanon Söndag och just nu sover gott....Lördag och ledig!


Kvällens jobbande igår gick bra...Jobbade med Matilda igen, vilket är kanon allt flyter på så bra och vi har ju så skoj med! Haha Lite lyx Thai mat fick vi i oss till middag, grymt jäkla gott ja jag säga!!!!

Ingen vidare sömn inatt heller, Tankar och snurr snurr, men som ja skrev igår
"once you realize that you were not so special for someone you thought you were, so it's time to find someone who makes you special"

Vakna inte förens halv elva idag....Men gör inget ledig och kroppen behövde väl det.....
Ska försöka släpa mig och träna sen, om det inte blir idag så får det vänta tills Måndag.....

Jobbar imorgon dag. Sen ledig Måndag. Jobb Tisdag Onsdag dag. Torsdag kväll sen Fredag dag. Skönt se om kroppen blir gladare av dessa pass :)

Se vad denna Lördag ger....

Karatefylla!!!


ÄNTLIIIIGEN dax för säsonspremiären på MÅNDAG!!!!
Loooove It!!!!! Bänka mig kan jag lova!!


http://www.tv6.se/karatefylla
Skit sömn

Underbart haft en tid men bra sömn somnat tidigt vaknat av mig själv...Men jobbade kväll i Onsdags sen igår natt sa klockan tick tack...Helt slut igår plus ajaj min mage, grinig och allt sånt....Men hade Matilda på jobbet hela kvällen, vilket var kanon...! Komma hem vill bara sova meeeen klockan sa även inatt tick tack/ Vänt och vridigt mig och inte kommit till ro....Hopplöst med sömnproblem!

Undrar vad som hänt med min sömn igen, dessutom verkar kroppen slutat vara kvälls och natt pigg, gäspade mig igenom kvällen...
Jaja en kväll till nu...
Ser så mycket fram emot en LEDIG Lördag nu. och gymmet måste jag till....Å hoppas på nått annat trevligt med!?
Bita ihop och hoppas schema är som igår med henne....
Ut ta promenad med Nova, hämta hem Azita sen röra sig....och lite mer kaffe!!!!
En diskmaskin på check, en tvättmaskin check, bytt sänglakan check, hinner ja dammsuga tro??!!
Tiden springer iväg här innna jobbet...

Testar remby.com Bye Bye Baby

Hmmmmm text sen klicka sen video får nog inte riktigt till det
Morron


Tog ett tag och somna, jag som njutit av att kunna somna tidigt...Men inatt tickade klockan och man vände och vred.....Vaknade vid 9 ändå så klunka kaffe och vakna till liv....

Idag kallar kvälls jobb igen...Solen skiner idag skönt men kallare.....
Känner mig sådär idag va. och ajaj...Men så är det och planen att träna innan jobbet blir det nog inget av..Vi får se...
Natt

Skönt komma hem snabbt m skjuts! Tack!!
Nu ligger jag nedbäddad i sängen med 2 snarkandes vovvar.... Mysigt och behöver värmen..brrrrr.. Hoppas vakna pigg imorgon... Natt alla


Kväller

Sitter bilen väntar... Hellre det än frusit som ja gjort idag men snart hemåt... Hoppas huvudet slutar snurra med...


Mästerkatten


Hann knappt hem igår innan det vart dax för Bio. Nice :P Alltid trevligt att komma iväg och ha lite mys.... ;)
Mästerkatten i stövlarna i 3D vart det denna gång. Hade en del skratt glimtar. Gjorde bra för träningsvärken i magen haha!!!! Men mer en barnfilm. Men det är ju humor det med....

http://www.moviezine.se/film/puss-in-boots
Idag blir det bara långis göra sig klar sen jobba ikväll. Hoppas att snöstormen som kom igår kväll, hujja så mkt snö snabbt, att man slipper mer idag....Mysigt men inte när man jobbar kan ja säga...Skall försöka klämma in hämta vitrinskåp och träningen denna vecka. Det löser sig :)
Ha en mysig dag :)


Pjuuu och kudden är lockande...


Dagens gympass gick inte för hackor, fick tips om bra magövning Tack! och satans den var grym, i dubbel bemärkelse haha!!! Magen sved men fy vad den kändes på rätt sätt....Sen frivikter armar. Var helt slut efter kan jag lova...!!!! Promenad på det och städning, kan säga att jag är i sängmode redan....Tur är väl det då kl ringer 5 imorgon, dagspass kallar....!!! Hoppas ja kommer ur sängen :P

Så hoppas ni andra hade en bra dag och får en mysig kväll...

Krypa ner under täcket kolla på tv tills man förhoppningsvis somnar sött....Dock för tomt i sängen alldeles för lång tid nu..Men men så är det...Bara acceptera trotts att det svider....går inte att trycka delete fast man gärna vill så...

Hitta bästa bilden kan det inte vara så här lätt??

Måndag igen då!!


Vakna av mig själv igen idag efter 8...förvånande men så skönt!! Sen sol idag igen, den gör så pass mycket. Vart lugn hemma kväll igår igen....
Idag blir det långis sen gymmet. Passa på ha rutiner när man vart ledig och sen försöka hålla i det när jobbandet är igång igen...Idag blir det överkroppen igen
Imorgon alla hjärtans igen hmm försöka att inte tänka på det denna dag är tuff varje År när man ej har någon eller saknar någon....

Hoppas ni får en fin dag i solskenet
Underbara sool!!


Söndag igen då....Vaknar av att solstrålar väcker en och då blir humöret därefter....Ska ta mig ut på en lååång promenad och mysa i solen....
Känns lite i rumpan idag efter gårdagens träning Underbart! Den fick vad den tålde igår haha :P


Vaknar och läser runt på fejjan och nyheterna att Whitney Houston hittats död RIP http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14359603.ab

Minnen från skolan när man sjöng denna


Sen 2 av mina andra favoriter
Word


Grymt skönt gympass behövdes!!!!! Kändes ordentligt i ben rumpa idag, nederkroppen är ju min starka sida så kan vara skönt att få lite träningsvärk där med?
Känns bra i kroppen efter igår....Tror jag körde lagom vikter och sett...

Fått ur lite frustration, men bubblar inom mig...Ledsen vart till förbannad, men hellre det...
Lättare att hantera...

Pratade med en gammal vän på vägen hem, och jag hoppas allt löser sig, finns alltid där för mina vänner, även om vi inte pratar daligen så är det BARA att lyfta på luren...
Sanna vänner behandlar en med respekt och tidsmässigt hur och när man hörs är inte av betydelse.

Nu dusch och pyssla hemma...


Lördag


Alldeles för stilla Fredagskväll igår, energi till max, ûberdamp. Men vet ju att kroppen igentligen inte har orken så bara stänga av och försöka koppla av....promenader och gymmet, skönt som fan att få träna.....

Ska se om ja kommer iväg idag med ta lite ben....Först prommis med tjejerna....
Känns skumt att somna tidigt och vakna av sig själv vid 8 9 sista tiden....Vad är det med min kropp :P?
Sen andra saker snurrar, försöker förstå, men kommit på att det är omöjligt när det kommer till dig...
Nostalgi pepp


Ibland vill man bara försvinna
Man och keff, att aldrig få vinna
Lägga sig ner och aldrig mer vakna
Man tänker här på jorden finns inget jag ska sakna
Men efter regnet, så kommer solsken
Även om mitt hjärta e hårt som sten
Två personligheter som en schitzofren
Aggresivitet, svikelse å frustration
Kall med solig morgon


Helt underbart att komma bort några dagar från sthlm....Fullt upp, rutiner och så mkt mys. Var på Boda Borg, 5 brudar vart vi skoj skoj :):) Massa fika hos folk och babbel babbel med Matilda! Bästa Matilda!!!

Mår inte 100 än men på god väg!! Lite omprioriteringar blir det här nu....Nu ska ja bi lycklig, nu skall jag må bra!! Får se vad framtiden ger....

Nu dax ut rasta vovvar sen ska ja till GYMMET äntliiiigen inte haft tid med allt jobbande förra veckan sen denna vecka vart borta....Sen får man se vad denna Fredag bjuder på i övrigt...

Lite bilderInnan kroppen

Säger totalt godnatt så lämnar jag sthlm några dagar för att ladda batterierna. Karlskoga, värmland i mitt hjärta! Saknat Matilda och c/o så mycket och jag vet hur bra jag mår där....!
Tåg med hundarna upp framme vid 16 :):)

Såg Hamilton igår. Jättebra film, de svenska bllir allt bättre hela tiden....Denna helg kändes att man fick leva lite. Picotto var grym. Var hemma vid 5 haha!!!! Behöver saker och ting som får mig att må bra nu extra mycket.

Drömläget på bild sen sist jag var uppe ett hus där vore ju nått det...
Mauro Picotto IKVÄLL


Synd ni som missar detta!!!!

Laddar upp med bra musik

Sen fick jag hem PartyLite beställningen MYYYYS!!!!!!Nu ska ja höja musiken fixa mig ordning och ladda ladda!!!

Isbjörnarna dansar?


Nu fick man för att man ville ha vinter! MEN i December inte NU och det har snöat under natten med....
Kommer vintern stanna nu? Ja det kommer mer tydligen!!!
http://www.aftonbladet.se/vader/article14317081.ab
Hemma just nu...-15? och snöar
Bara klä på sig i massor ut med vovvarna som älskar detta....
Ikväll blir det Picotto!!!!!!
Vaknade vid 8 av mig själv idag, somnade vid 23 igen...Tror min kropp är rätt sliten....
Sen vissa andra saker ja skiter i det nu, det Räcker!!!!!

Ha en bra dag alla där ute i snön och kylan


Mysigt

'
Tur man inte jobbar vi är lite insnöade här ute....Kaos i trafik Speciellt här Söder om stan
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14312092.ab

Sovit!!


Herregud gårdagens jobbande i snön och kallt det snöa nått galet och kallt!!!!!!! Tur man hade kollega med bil till och från. Samt att man kom hem från jobbet.
Slocknade vid 21 försökte kika på Csi men gav upp och zzzzzzz!!!!!

Läser nu ang trafikkaos och ser vänners bilder på fejjan. Huuujja jag hade inte ens kommit till jobbet idag... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14310714.ab
Pendeln kaos med http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14310587.ab
I med mer kaffe vakna till liv i lugn och ro sen ut med tjejerna i skogen och njuta av snön.....

Gårdagen...


Kallt delux


Sovit?? Mje inte mycket...var inte hemma förens elva, missade buss på vägen så sent somnade kanske runt 1 klockan ringde nu 5!! ....Är så trött slut nu men tar sista passet idag nu då.....-15 Här nu....det vart vinter nu!!!!

Snöade massa igårkväll och ska visst komma galet mycket idag. Skönt inte jobba kväll faktiskt. Men nu är man bra slut i rutan....Ljuset närmar sig Picotto snart snart dax!!!!!
Skulle vart ljusparty hos Maria imorgon men vi skjuter på det...Så ikväll och imorgon vila och fixa mitt stackars hem. Ångest enda ja hunnit en vecka nu är mig själv? hundarna och försökt få sömn...Men kan inte göra så mycket när tiden faktiskt inte hinner med....

Glad man får skjuts till jobbet idag igen!!!
Så ha en bra dag i kylan och snöandet
Tankar

Saknar fan att det ska vara så svårt att stänga av och glömma.... ! Vissa gör mer avtryck men man önskar det fanns en stor jävla delete knapp ibland....


Ny Månad Igen!

Hinner inte med det var ju precis Jul och Nyår!!!!! Nu är bara Januari borta...Kanske bra det...det har varit en skitmånad, så nystart i Februari istället??

Jobbade dag igår, somnade som jag vet inte vad igår MEN inte förens vid 24, hallåå jag behöver sömn och kroppen med, varför kan man då inte få somna vid 21 då?? Jaja kväll idag, sen passs bytt så dag imorgon, sen ÄNTLIGEN ledig!!!!!! Fredag Ljusparty hos Maria sen Lördag PICOTTO fyfy längtar men SNART så!!!!!

Har pysslat lite hemma idag, inte haft tid alls sista tiden, och hatar komma hem, försöka blunda....

Nej dax ner till Jenny lämna Azita över natten....Sen dax jobba...
Snööööar och de varnas för massa snö och kyla ikväll...Bita ihop!!! Men är det utan vind sååå!!!!

Riskklass 1

Fenomen snö/is
Tid feb 1, 10:01 → feb 2, 10:01
Område Stockholm
Från torsdag middag snöfall som till fredag lokalt kan ge upp mot 10-20 cm nysnö. Det kan också innebära siktproblem på vägarna.


Sen skall tempen sjunka ännu mer såg jag,,,,Kunde vi inte fått vinter rätt tid istället????

Underbara vänner tack för att ni finns!!!!!!!! Och jobbar för att kunna gå vidare......!!!