Sammanfattning av årets Mallorca resa.


Alcudia för 3e året i rad med Mamsen. Åkte tidigt på lördag morgon, för tidigt... Mot Arlanda vid 4,30 omcheckade och klara så var såklart flyget försenat 1 timme men som tur var så vart väntan på terminalen samt medvind mer och drog ner under 3 timmar :) landade i ett varmt Palma för en resa på ca 1 timme upp till Alcudia. Solen sken... Underbart hotell, upp på fina rummet med havsutsikt loovley fräscht rum. Bytte om för poolen och tog första doppet, lite molnigt på em så vi gick upp och skulle "bara" vila... Oh jo 2 timmar senare vakna vi haha... Kom ner till världens buffé ujuj så mycket god mat.....!!! Snacka om att vi somnade gott sedan ;)..
Dagarna som följde eftersom vi hade all inclusive så var det poolområdet som gällde men gångavstånd till stranden var typ 10 meter :P perfekt med solstol och plaska i havet.... Fast på morgonen medans mamma gjorde sig klar så fick jag göra som alla galna pensionärer och folk, gå ner innan och boka solstol med handduk haha underhållning se galningarna redan vid SJU ;)
Satt nere i receptionen och surfa medans Mamsen gjorde sig klar... Morgonrutiner :P
Mat mat mat ujuj hela tiden frukost lunch (mellanmål fanns) och middag. Så mycket och faktiskt gott! Bästa 2 kvällar gambas! Oh fy så gott ! Tror vi båda såg ut som dessa efter hihi. Chockladfontäner och en jävla massa efterrätter... Har nog aldrig ätit så mycket och ofta... Kändes som man skulle gå upp 10 kg haha men otroligt nog så har inget fastnat?! Kan vara att man rörde sig. Tisdagen skulle vi gå till gamla området vi bodde, stan.. Logiskt ditåt! Men vägen tog fan aldrig slut... Började undra.. Men sen såg vi vårt gamla hotell... Visade sig 3 km ca att gå haha. PJu ! In på stammis haket White rose en underbar brittisk pub innan vi tog vägen "nedåt" igen och kollade affärer... Inte mkt shopping konstigt nog bara en klänning ;) taxi tillbaka inte fan gå tillbaka hihi. 
Dan efter gick vi åt andra hållet ca 5 min och shoppade loss lite mer hihi bling bling ;) 
Bästa dagen var torsdagen upp tidigare i med frukost sen väntade en katamaran tur på havet 5 timmar. Temperaturen var denna dag uppe i +32....... Ut på böljan den blå stekning! Åkte ut en stund stanna för ett badstopp på ca 15 min.. Såklart hoppa jag i ;) underbart vatten rent turkost och varmt...! Åkte vidare med de underbara omgivningarna vinden på och solläge..... Lite senare stannade vi i en "vik" bada sola och lunch BBQ... Plaska kollade på fiskar och bara njöt! Nästan 2 timmar vart vi där... Galen britt hoppa från klipporna galning och resten av gänget underhöll båten. Jisses så vi skratta även personalen på båten var kanon! Mot hamn igen så kom seglen upp så mysigt men fartdåren jag tyckte väl att det gick lite för långsamt haha ;) 
Vid detta laget så vart jag otroligt nog trött på stekande solen herregud ;) stekta grillade blondiner ;)! 
Kan verkligen rekommendera denna båttur med Brisa! Kanon helt enkelt! Bättre och mer avslappnad än de vanligt båtturerna vi tidigare år åkt:) 
Jag satte mig sedan inne och tog en lång svalkande dusch nog med sol ;)
Kvällen väntade BBQ på hotellet. Massa gott och äta ute....! 
Fredagen sista dagen.... Bada sola och njöt dock var tempen nu uppe i +33 haha.... Höll ut till halv fem innan vi åter igen snygga till oss för en tur till stan igen.. Lyckades övertala mamma taxi... Var helt slut och svetten lacka. Förra årets favvo restaurang kallade Samfora paella stod självklart på menyn muuums! De kände igen oss haha ;) njöt av maten och vinet... Fick konstigt nog i mig en halv bananasplitt men fy fn vad mätt jag var sedan ;)
Mamsen skulle sedan promt till gamla hotellet och hälsa på våran favorit maneger... Bästa roligaste mannen, han vart så glad trodde inte sina ögon och kramkalas vart det såklart även söta tjejen kollegan vart lika glad <3

Lördag hemresa igen upp vid sju duscha äta frukost och bussen mot Palma och flygplatsen.... Mot hösten och kylan....
Bästa hotellet hittills och verkligen som sagt rekommenderar det. Condesa de la Bahia. 
Ving resor smidig service och Thomas Cook är det mest smidiga , bekväma plan, trevlig och proffsig personal. 

Ses nästa år igen......!
 
Blandade bilder från resan <3