Brrr och morron

Jobbade kvällen igår igen...Nu dax för ett dagspass...Är inte alls helt slut...Fy sjutton alltså....Mörkt och kallt ute med..Hellre legat kvar i varma sköna sängen... ;) Men hålla ut och vakna till liv....
Skönt att sluta tidigt iallfall....Sen blir det att hämta hem Azita från papsen igen...
Hoppas ni andra sover gott i sängen och får en bra dag sen när klockan blir dräglig tid :P

Kommentarer
E M M E L L Y

Hejsan hoppsan!Ber om ursäkt ifall du tycker att sådana kommentarer är skitjobbiga, men många tycker det är kul, så skriver det ändå ... DAGENS COOLING (ja, som dagens blogg) pågår hos mig så anmäl dig gärna och ta chansen att synas inför massor av nya människor! Aldrig fel med nya läsare, right ...? =)http://emmellys.blogg.se/2011/october/vill-du-bli-1.html#commentStruntar du i det kanske du går miste om något som du annars skulle vunnit ...? Ditt val!I vilket fall, ha det fint! ;)

2011-10-16 @ 13:17:31 URL: http://emmellys.blogg.se/
E M M E L L Y

Tjenare!Ber om ursäkt ifall du tycker att sådana kommentarer är skitjobbiga, men många tycker det är kul, så skriver det ändå ... DAGENS COOLING (ja, som dagens blogg) pågår hos mig så anmäl dig gärna och ta chansen att synas inför massor av nya människor! Aldrig fel med nya läsare, right ...? =)http://emmellys.blogg.se/2011/october/och-vi-kor-igen-people.html#commentStruntar du i det kanske du går miste om något som du annars skulle vunnit ...? Ditt val!I vilket fall, ha det fint! ;)

2011-10-17 @ 21:09:12 URL: http://emmellys.blogg.se/

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback