20 December

Happy!!!! ÄNTLIGEN är man back on track!!!! Efter att ha insett att mina tabletter som hjälpt min sömn så länge bara är SKIT då jag började ta dem var natt....Dessa biverkningar vill INGEN ha jag lovar...Helvete alltså *ursäkta* Men var på väg att checka ut bokstavligt talat...Fy fan! Värk i hela kroppen, inne i en bubbla, "senil", apatisk, ledsen, likgiltig, ingen ork, arg....och annat smått och gott...På detta fick jag fan avtändning??!! i 3 dygn och trodde jag skulle dö! ..Ni som stått ut med mig och peppat mig...Ni är Underbara!!!!! Tack ni som faktiskt märkt att nu är det illa...Love U!!!!
 
MEN nu sista 2 veckor har jag blivit gladare, fått ny gnista och tränat på gymmet mån, tis och ons! Underbart!!!! Så jag jobbar mig vidare uppåt.......Idag vila för fyttefan vilken träningsvärk jag har i hela överkroppen inte en enda muskel har sluppit undan hihi bitter sweeeet ;) 
 
Långledig har man vart som också var behövligt 3 dagar kvar som man skall utnyttja väl.....
Julen då? Jobba Söndag kväll...Ledig Julafton sen kör jag dubbelpass jul och annandag och sedan ledig igen....Värt pengarna och glädjen man ger pensionärerna.....
 
Nä nu slänga sig i dursch och få nått vettigt gjort!!!
 
 
En bild från förrförra veckan med mina underbara öronmuffar i snöfallet 
 
 
Sen en Julhälsning från två förskräckta/sura vovvar
En extra till du vet <3
 
Nova SUR men söt 
 
 
Azita förskräckt hihi
 
 


14 december.... Redan..

Jobbade igår kväll lugnt tills kl var efter 20 då vart det lagom kaos.... Lite lätt svettiga 2 timmar sen var man äntligen på väg hem... Hungrig och trött... Mat i magen och la mig, men sova vart det inte mycket av huvudet snurrade och känns som jag inte ens hann att somna innan kl ringde 5,45 igen... Snöar igen bussen segar såklart för snöröjningen är katastrof och det är inte lite stressande till och från jobb var gång.....
Klara dagen Sen hem hem och vila..... Lämna Azita hos S för imorgon är det stora Sthlm på mässan och Nova skall ställas... Träffa massa underbart folk och ha en trevlig dag :) många jag saknat!
Långledig tills den 23e sedan underbart behövligt... Se vad jag hittar på.... Har lite planer ;)
Ha en bra fredag alla :)


Årets Got To Have!!!!!

Forevers Aloe Heat Lotion ÄNTLIGEN hittat något som faktiskt hjälper för nacken och övrig värk! Testat det mesta samt kan säga att era hundar uppskattar det med. Min äldsta tik njöt så fint av värmande massage.
 
"Aloe Vera Gel är grunden i Aloe Heat Lotion. Tack vare att den innehåller mentol och eucalyptusolja känns den skönt
avslappnande. Eftersom den även innehåller flera välgörande oljor som t ex aprikoskärneolja och sesamolja får den också en mjukgörande verkan. Tillsammans med Aloe Propolis Creme blir den en skön fotkräm som mjukar upp förhårdnader. Den är också välgörande för kalla och trötta fötter."
 
http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/aloe-heat-lotion
 
Sedan även denna energikick den fungerar kanooon för en extra boost 
 
"Du som vill leva ett aktivt liv vet vad som behövs för att må bra – näringsrik mat, vila, sömn, social gemenskap och fysisk aktivitet. Att äta varierat lägger också grunden till en god hälsa, med en kost som innehåller en bra blandning av protein, kolhydrater och nyttigt fett. 

Till en aktiv livsstil hör också motion. Vår kropp är gjord för fysisk aktivitet och den belönar oss med att ge oss mer ork och energi när vi rör på oss. Att låta kroppen få vila mellan träningspassen är viktigt. Aktiva människor, oavsett nivå på träning, behöver extra näring som kompenserar för den dagliga belastningen på kroppen. Ett tillskott av näringsämnen medverkar till att bevara ett normalt fungerande immunförsvar efter att du tränat.

ARGI+ är ett kosttillskott som innehåller aminosyran L-arginin. Den har många viktiga funktioner, bland annat omvandlar kroppen den till kväveoxid (NO). Dessutom innehåller ARGI+ nyttiga växtämnen från en rad frukter och bär, som blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple. Ett vitaminkomplex ger dig den dagliga dosen av de viktiga vitaminerna C, D, B6, B12 och folat (folsyra)."
http://www.foreverliving.se/shop/halsa/forever-argi

Snö Snö Snöööööö


Det kommer mer och mer och meeeeer
Älskar att pulsa runt i skogen men shit vilken träning :P Vovvarna älskar det med 
Skall uppdatera mer om tiden som vart lite senare idag