Agri +

Eftersom Tanja pratar så gott om denna produkt så måste jag självklart testa. Skål!

"Du som vill leva ett aktivt liv vet vad som behövs för att må bra – näringsrik mat, vila, sömn, social gemenskap och fysisk aktivitet. Att äta varierat lägger också grunden till en god hälsa, med en kost som innehåller en bra blandning av protein, kolhydrater och nyttigt fett.

Till en aktiv livsstil hör också motion. Vår kropp är gjord för fysisk aktivitet och den belönar oss med att ge oss mer ork och energi när vi rör på oss. Att låta kroppen få vila mellan träningspassen är viktigt. Aktiva människor, oavsett nivå på träning, behöver extra näring som kompenserar för den dagliga belastningen på kroppen. Ett tillskott av näringsämnen medverkar till att bevara ett normalt fungerande immunförsvar efter att du tränat.

ARGI+ är ett kosttillskott som innehåller aminosyran L-arginin. Den har många viktiga funktioner, bland annat omvandlar kroppen den till kväveoxid (NO). Dessutom innehåller ARGI+ nyttiga växtämnen från en rad frukter och bär, som blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple. Ett vitaminkomplex ger dig den dagliga dosen av de viktiga vitaminerna C, D, K, B6, B12 och folat (folsyra)."Kommentarer

Skriv nått sött:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback